Sluiting Zwembad de Blikken

Het duurt niet lang meer of we nemen afscheid van één van onze vertrouwde binnenzwembaden. Vrijdag 24 april is de laatste dag dat Zwembad de Blikken ook daadwerkelijk als zwembad functioneert. Dit moment laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Zwembad de Blikken is vanaf 1970 een begrip in Oosterhout, die een hoop vaste klanten heeft opgeleverd tijdens het baantjeszwemmen of aquasporten. Daarnaast hebben een groot aantal kinderen hier gesport met sportverenigingen of misschien nog wel zwemles gehad. Voor beide groepen willen we iets leuks doen, waardoor we het met z’n alle op een leuke en gezellige manier kunnen afsluiten.

Voor meer informatie over afsluiting Blikken klik hier.


Week van ons Water: Fietsen langs de Warande

Maak in de week van 17 tot en met 24 april kennis met water in uw omgeving! Water is onlosmakelijk verbonden met ons leven. De Week van ons water is bedoeld om bewoners en het bedrijfsleven bewuster te maken van de waarde van schoon en veilig water. Ook de gemeente Oosterhout doet mee en organiseert in die week verschillende activiteiten die te maken hebben met water. 

Fietsroute
Speciaal voor de Week van ons water heeft de gemeente een fietsroute ontwikkeld langs verschillende waterprojecten. Langs deze route worden op zaterdag 25 april tussen 10.00 en 16.00 uur  verschillende waterprojecten opengesteld voor publiek. Onder andere de rioolwaterzuivering, een rioolgemaal, de sluis bij het Markkanaal en zwembad de Warande. De fietsroute kunt u gratis afhalen bij alle campings in Oosterhout, maar ook bij de balie in het stadhuis en het VVV-kantoor.

Meer weten?
Meer weten over de Week van ons water? Kijk dan op www.weekvanonswater.nl of op www.oosterhout.nl


Voorverkoop van start!

Zaterdag 25 april opent De Warande haar deuren weer voor een zomer lang zwemplezier!

Het hele zomerseizoen onbeperkt zwemmen, spelen en ontspannen in De Warande en profiteren van extra voordeel. In de maand april ontvang je 10% korting op alle seizoensabonnementen. Is het minder mooi weer? Geen probleem! Ook dit jaar is het weer mogelijk om met je seizoensabonnement op Sportcentrum Arkendonk te zwemmen.

Het seizoensabonnement is geldig van 25 april tot en met 28 augustus 2015 en kan aan de receptie van zwembad de Blikken en zwembad Arkendonk gekocht worden.

Vanaf zaterdag 25 april zijn de abonnementen ook verkrijgbaar aan de receptie van De Warande.

Koop je abonnement makkelijk, snel en veilig via onze webwinkel: www.de-warande.nl/voorverkoop
Let op: Het seizoensabonnement gezin is alleen te koop aan de receptie van Arkendonk en Blikken.


Zomertarieven Recreatieoord de Warande

Op zaterdag 25 april opent De Warande het zomerseizoen met een geheel andere uitstraling dan voorheen. De voorverkoop voor het nieuwe zomerseizoen begint op woensdag 1 april. Profiteer de hele maand april van 10% korting op alle seizoensabonnementen.

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe tarieven voor het zomerseizoen van Recreatieoord de Warande.

Wij verwelkomen u graag dit jaar op de vernieuwde Warande.


Meer artikelen...

Concentratie zwembaden

Volg hier de laatste ontwikkelingen over het project concentratie zwembaden

Webwinkel

Sfeer proeven

Klik op de foto voor sfeerimpressie van Recreatieoord de Warande.

Nieuwsbrief

Meld u aan om de nieuwsbrief van Sportbedrijf Oosterhout / De Warande te ontvangen:

Uw email adres: