Nieuw: Leerlingvolgsysteem

Zit je kind bij Sportbedrijf Oosterhout op zwemles? Volg vanaf volgende week de zwemvorderingen van je kind online!

Vrijdag 29 mei ontvang je een mail met inloggegevens waarmee je kan inloggen op ons leerlingvolgsysteem.

Vanaf nu heeft u toegang tot het leerlingvolgsysteem van Zwemvoorziening Arkendonk of vanaf 31 augustus Recreatieoord De Warande. Dit systeem is voor u ontwikkeld om (samen met uw kind) de voortgang tijdens de zwemlessen te bekijken en volgen.

Door middel van Smiley’s wordt weergegeven waar uw kind goed op scoort en waar nog aan gewerkt moet worden binnen de huidige lesgroep. Op deze manier is geprobeerd om het leerlingvolgsysteem voor iedereen gemakkelijk en overzichtelijk te maken.

Wij streven ernaar om het systeem regelmatig in te vullen. De scores van uw kind worden zo snel mogelijk ingevoerd, uiterlijk de dag voor de eerstvolgende les. De scores veranderen alleen indien uw kind vorderingen heeft gemaakt, het kan dus voorkomen dat u tijdelijk geen veranderingen ziet in de scores.

KLIK HIER voor de inlog-instructie 

Klik hier om in te loggen.


Technische storing Sportbad

Wegens een technische storing is het niet mogelijk om de glazen zijgevel van het sportbad te openen. De dakpanelen kunnen wel geopend worden als de temperatuur van 20 graden wordt bereikt.

Onze excuses voor het ongemak.


Baby en peuter zwemfestijn

Op zondag 14 juni organiseert Sportcentrum Arkendonk het Baby en peuter zwemfestijn.

Van half 10 tot half 11 kunnen alle baby’s en peuters heerlijk komen spetteren en spelen. Voor de allerkleinsten hebben wij ons recreatiebad met een constante temperatuur van 32,5 graden. Vanaf half 11 kunnen jullie gratis kennismaken met het familiezwemmen.

Entree
Voor het baby en peuter zwemfestijn betaalt u € 6,50 entree voor twee ouders & een baby/peuter. Broertje en/of zusje zijn ook welkom. Zij betalen € 1,50 entree.

Kom je ook?
Geef je dan snel op, want het aantal deelnemers is beperkt. Dit kan tijdens de baby en peuterzwemles of via inschrijfformulier baby en peuter zwemfestijn.


Watertemperatuur sportbad verhoogd

Afgelopen week is het sportbad voor het eerst in gebruik genomen. Heeft u ook al baantjes gezwommen? Misschien heeft u wel gemerkt dat het water koud aanvoelt.

In de zomerperiode heeft het sportbad net als voorgaande jaren een watertemperatuur van 23 graden. De situatie is sinds dit jaar veranderd omdat het 50-meterbad is overkapt. De omgevingstemperatuur is 26 graden (een stuk warmer dan de meeste dagen buiten) waardoor het water kouder aanvoelt.

Wij hebben een aantal klachten ontvangen over de temperatuur van het sportbad. Daarom is er besloten om de watertemperatuur te verhogen van 23 graden naar 25 graden.

Het sportbad is uitermate geschikt voor banenzwemmers en wedstrijdzwemmers. Vanaf 31 augustus kunt u ook gebruik maken van de nieuwe binnenbaden. De temperatuur van het 25-meterbad is 28 graden en de temperatuur van het doelgroepenbad is 30 graden.

Wij hopen u graag te verwelkomen in Recreatieoord de Warande.


Meer artikelen...

Concentratie zwembaden

Volg hier de laatste ontwikkelingen over het project concentratie zwembaden

Webwinkel

Sfeer proeven

Klik op de foto voor sfeerimpressie van Recreatieoord de Warande.

Nieuwsbrief

Meld u aan om de nieuwsbrief van Sportbedrijf Oosterhout / De Warande te ontvangen:

Uw email adres: