Gezocht zwemouders!

Hoe kijkt u als ouder tegen de zwemles aan? Laat het ons weten en doe mee aan het Nationaal Zwemouders Onderzoek 2015.

Schoolzwemmen wordt in steeds meer gemeenten afgeschaft en de verantwoordelijkheid (en rekening) voor leren zwemmen komt steeds meer bij de ouders te liggen. Jullie als ouders kunnen ons hele waardevolle informatie geven over jullie beleving van de zwemlessen en daarmee ons helpen om de methode van de zwemlessen te verbeteren. De tijden veranderen, zo ook de zwemles. Met dit onderzoek kunnen we hier nog beter op inspelen.

Namens de ZwembadBranche vraagt Zwemvoorziening Arkendonk u als ouders om via onderstaande link een aantal vragen in te vullen:

https://nl.research.net/s/NOZ15-SportbedrijfOosterhout

Alvast bedankt voor uw medewerking!


Baby en peuter zwemfestijn

Op zondag 8 maart a.s. organiseert Sportcentrum Arkendonk het Baby en peuter zwemfestijn.

Van half 10 tot half 11 kunnen alle baby’s en peuters heerlijk komen spetteren en spelen. Voor de allerkleinsten hebben wij ons recreatiebad met een constante temperatuur van 32,5 graden. Vanaf half 11 kunnen jullie gratis kennismaken met het familiezwemmen.

Entree
Voor het baby en peuter zwemfestijn betaalt u € 6,50 entree voor twee ouders & een baby/peuter. Broertje en/of zusje zijn ook welkom. Zij betalen € 1,50 entree.

Kom je ook?
Geef je dan snel op, want het aantal deelnemers is beperkt. Dit kan tijdens de baby en peuterzwemles of via inschrijfformulier baby en peuter zwemfestijn.


Nieuw: Zwemapp Sportbedrijf Oosterhout

 

Sportbedrijf Oosterhout heeft vanaf nu een eigen app. Hierin vind je alle informatie over onze openingstijden, zwemlesrooster, informatie over onze lessen, het Zwem ABC en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Je kunt de app "sportbedrijf oosterhout" downloaden in de Appstore of Google Play.

Download de app hier:
iPhone app: http://ow.ly/IoqBH
Android app: http://ow.ly/IoqzR

 


25ste editie Kidzfun Indoor geslaagd

Ruim 2000 bezoekers hebben tijdens de herfstvakantie deelgenomen aan de 25ste editie van Kidzfun Indoor. De hele week konden de kinderen heerlijk spelen, sporten en zwemmen in Sportcentrum Arkendonk. Liefst 226 kleine kinderen namen woensdagochtend en vrijdagochtend deel aan Mini Kidzfun.

Donderdag konden voetballers deelnemen aan de 6de editie van het Boarding Soccer Tournament. De laatste avond werd Kidzfun Indoor afgesloten met een swingend discofeest in het zwembad.

Sportbedrijf Oosterhout en Oosterhout in Beweging kijken terug op een geslaagde Kidzfun. De twee organisaties willen alle medewerkers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Het evenement is mede mogelijk gemaakt door sponsor Project Jong Gemeente Oosterhout en Moonen attractieverhuur.


Meer artikelen...

Concentratie zwembaden

Volg hier de laatste ontwikkelingen over het project concentratie zwembaden

Bijna Jarig?

Ben je binnenkort jarig en wil je een spetterend feest voor je vriendjes en vriendinnetjes?

Bekijk hier onze kinderfeest arrangementen.

Sfeer proeven

Klik op de foto voor sfeerimpressie van Recreatieoord de Warande.

Nieuwsbrief

Meld u aan om de nieuwsbrief van Sportbedrijf Oosterhout / De Warande te ontvangen:

Uw email adres: